Vinker farvel til blogg.no med en nydelig, sukkerfri blåbærpai!

God søndag kjære lesere! ♥

Nå er det veldig lenge siden jeg har postet noe her på bloggen, men jeg føler rett og slett at tiden ikke strekker til om dagen. Så derfor har jeg bestemt meg for at dette er mitt siste innlegg på blogg.no for denne gang. Det har vært sååå gøy å teste ut å blogge, og jeg har fått så mange koselige og flott tilbakemeldinger, noe jeg setter utrolig stor pris på. Men jeg har allikevel vemodig bestemt meg for å avslutte "prosjekt matblogger" da jeg føler jeg ikke får postet ofte nok og bare gjort det sånn halvveis. Det er så mange andre ting i hverdagen som krever tid, og døgnet mitt har rett og slett ikke nok timer til alt jeg vil gjøre. Mulig noen kjenner seg igjen i den problemstillingen.

MEN, jeg vil absolutt fortsatt være aktiv på instagram, hvor jeg legger ut bilder og oppskrifter fra min sunne mathverdag. Så til dere som likte bloggen min og vil fortsette og følge meg, eller prøve mine oppskrifter, sjekk ut min instagram konto:

MIN INSTAGRAM

Jeg gleder meg til å fortsette mitt mateventyr der, da det ikke tar like mye tid i en travel hverdag.

 

Da det er sagt vil jeg gjerne legge ut en siste oppskrift her på bloggen, en nydelig, sukkerfri blåbærpai med språ topping. Som så mange ganger før har jeg hentet min inspirasjon fra Linda Stuhaug.

Oppskrift på 2 store porsjoner blåbærpai:

Fyllet:

  • 200 g frosne blåbær
  • 25 g sukrin+
  • 15 g sukrin gold
  • 1 ss potetmel
  • 0,5 dl vann

Sprø topping:

  • 40 g  lettkokte havregryn
  • 20 g sukrin gold
  • 15 g smør

 

Sett stekeovnen på 175 °C.
Ha blåbærene i en kjele sammen med vann, sukrin+ og sukrin gold. Varm opp, rør underveis og la det småkoke i noen minutter.
Ta kjelen av pannen og visp inn potetmelet. Ha blåbærblandingen over i porsjonsformer eller paiformer.

Smelt smør i en stekepanne, hvor dere tilsetter havregryn og sukrin gold. Bruk middels varme, rør rundt og la det få surre litt uten at det blir brunt. Pass på fingrene da dette kan bli skikkelig varmt. Fordel som en topping over blåbærblandingen. Stek paiene på midt i ovnen i 15-20 minutter, til havregrynene får en gyllen farge. Steketiden vil variere etter hvor lenge dere lot havregrynblandingen surre i stekepannen. Avkjøl litt før servering så toppingen blir skikkelig sprø.

Nytes med god samvittighet og gjerne en klatt frozen yoghurt ved siden av. NAM NAM! Noe av det bedre jeg har smakt på lenge! 

Håper denne deilige godsaken faller i smak og at dere får en fantastisk søndag videre alle sammen!

Jeg vil også gjerne takke alle dere som har lest og kommentert bloggen min, dere har gitt meg masse inspirasjon til å fortsette å teste ut nye oppskrifter og fortsette å lage sunn, deilig mat! DERE ER FANTASTISKE!!! Så igjen, tusen takk alle sammen! ♥

Som jeg tidligere nevnte er jeg å finne på instagram, hvor mitt brukernavn er: toneutne -  dere finner meg HER. 

 

Da takker jeg pent for meg for denne gang kjære lesere - så håper jeg vi høres på instagram, og hvem vet, plutselig dukker jeg opp igjen!

 

#blogg #matblogg #instagram #blåbær #pai #sunnmat #mat #helg #trening #kosthold 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tone Utne

Tone Utne

26, Fredrikstad

Jeg er en aktiv jente som er over gjennomsnittet interessert i sunn mat og trening. Selv om man vil ha et sunt kosthold betyr det på ingen måte at man må legge kosen på hylla. Det handler om å finne sunnere alternativer, og de er det mange av. Her på bloggen vil jeg dele ulike tips, ideer og oppskrifter til sunn og god kosemat.

Kategorier

Arkiv

myTaste.no
Matprat
hits